European Circuit toernooien in 2014

Naast de Nederlandse Store Championships staan er in Europa een aantal grote, meerdaagse toernooien in het European Circuit op de kalender. Iedereen kan meedoen en de winnaars krijgen alvast een ticket voor het European Championship in Stahleck, Duitsland.

European Circuit events

Speeldata European Circuit

Het European Circuit bestaat uit vijf toernooien. Iedereen kan aan hieraan meedoen. Als het je leuk lijkt om één van deze toernooien aanwezig te zijn, laat het dan even weten. Misschien zijn er meer mensen geïnteresseerd en kan er een gezellige trip worden georganiseerd!

 • Battle for the Wall 2014 in maart te Madrid, Spanje
 • Milano Goes to Stahleck 2014 in mei te Milaan, Italie
 • Battle of Blackwater Bay in juli te London, England
 • Flea Bottom Fracas 2014 in augustus te Warsaw, Polen
 • Tourney of the Hand 2014 in oktober te Bordeaux, Frankrijk

Het European Championship

Als winnaar van een European Circuit toernooi krijg je een ticket tot het grootste Europese toernooi: het European Championship in Stahleck, Duitsland. Je verblijf en entreegeld worden dan voor je betaald. Het European Championshop is in november en zal plaatsvinden in een het prachtige Stahleck Castle. Een bijzondere ervaring op zich!

Stahleck Castle

In 2013 waren er voor het eerst Nederlanders aanwezig, vijf om precies te zijn. In 2014 gaan we proberen dat aantal te verdubbelen. Dus ook hiervoor geldt: Lijkt het je leuk om erbij te zijn? Laat wat van je horen!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws op door . 4 reacties.

Over Remko Looten

Mijn naam is Remko Looten, en ik ben verslaafd.........verslaafd aan spellen! Ik speel eigenlijk van alles, bordspellen, computerspellen, en ook cardgames. Sinds april 2013 ben ik bezig met Game of Thrones LCG, en in november dat jaar naar de Europese kampioenschappen geweest. Stahleck 2013 joust: 77e Stahleck 2013 Melee: 19e

4 gedachten over “European Circuit toernooien in 2014

 1. Remko Looten Bericht auteur

  Nog een paar dagen en dan zullen Menno en ik de Nederlandse eer proberen te verdedigen in Madrid!

  Reageren
 2. Nemo

  Zoals reeds gepost op Facebook; Ik ben voor Londen (26-27 juli) nog op zoek naar een reis/kamergenoot. Mijn originele maatje (Bart) kan helaas niet ivm vakantieplanningen en een kamer met twee personen is een stuk goedkoper (ongeveer de helft om precies te zijn) dan in je eentje. Remko & Tom gaan sowieso ook al, dus je zit niet het hele weekend met alleen mij opgescheept 🙂
  Reken op totaal prijs ongeveer 270-350 euro (vlucht+kamer+toernooi+onvoorzien).

  Reageren
 3. Marginal0

  Nog een paar interessante datums:

  5 juli: Regionals ’14 @ Aachen (dichtbij dus wel de moeite)
  http://forum.hds-fantasy.de/viewtopic.php?f=312&t=17105

  Iemand nog weet van andere regionals? Die van Frankrijk lijken me veel te ver, en die van 25 mei in Jena (http://forum.heidelbaer.de/viewtopic.php?f=223&t=17164&sid=f2957e373871618ac2ffeae6bb20753a) is ook nogal ver voor ons.

  In de Benelux zijn er geen regionals zeker? Enkel van Netrunner, lijkt me. Wel jammer. 🙁

  Reageren
 4. paulvanhoorne

  Hallo,

  Ik ga naar die van Aken, hou er wel rekening mee dat de duitse cardpool (dwz alle kaarten die tot nu toe in het duits vertaald zijn) gebruikt moet worden in aken.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.