Het eerste sanctioned Store Championship in Nederland

Op 15 februari 2014 wordt het allereerste Game of Thrones LCG Store Championship in Nederland gehouden. Dit toernooi is door Fantasy Flight Games sanctioned, en zal plaatsvind in Spellenwinkel het Avondtuur te Arnhem. Als je erbij wilt zijn moet je snel zijn! Meld je aan via het Facebook Event (of onze Facebook Groep).

We gaan 4 rondes joust spelen swiss format (50 minuten per ronde), daarna een cut naar top 4. De anderen kunnen dan onderling een potje spelen, melee of joust en er zijn vele andere bordspellen uit te proberen in de winkel!

Iedereen krijgt in elk geval een alt art kaart als prijs. De top 4 krijgen nog extra prijzen. Daarnaast zal ik ook nog een aantal random prijzen weggeven.

Prijzen voor het eerste Store Championship

Er komen nog meer toernooien aan!

Dit is niet het enige toernooi van het jaar, er zullen nog minimaal vier andere Store Championships in Nederland worden gehouden, en ook in het buitenland is genoeg te doen. Kijk voor het complete overzicht op de website van Fantasy Flight Games. Dit zijn de Nederlandse toernooien:

Mocht er meer bekend worden over de toernooien dan houden we je daarvan op de hoogte. We zijn tevens van plan om een aantal verslagen van het eerste toernooi te publiceren op de deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.